Ars Poetica

Üdvözlet az olvasónak!

A Csak POZITÍVAN Magazin a tudatos emberek tudatos választása.

A magazin témájában, attitűdjében a tudatos megközelítést alkalmazza. Megoldásközpontú, építő, informatív, tudást hordozó alternatívákat mutat be. Igyekszünk példaértékű életeket, követendő problémamegoldásokat megmutatni interjúinkban, cikkeink előrevivő, bemutató jellegűek: inspirálnak, információval látnak el, gondolkodást formálnak, a felelős és tudatos döntéseket elősegítik. Témáink több olvasatát több nézőpontból közelítjük meg. Interjúalanyaink olyan közösséget segítő, értékteremtő, hiteles életet élnek, mely a tudatos létet hűen reprezentálja.

Témáinkban sokszínűek vagyunk, mélyre megyünk, mégis időnként könnyedebb, magazinos formát mutatunk. A tudatos élet sok mindent jelent: döntésekben tudatosságot; környezettudatosságot; táplálkozásban, életvezetésben, lelkünk – testünk megóvásában, egészségben tudatosságot; szociálisan tudatos életet; pénzügyekben – technológiában tudatosságot; művészetekben, kreativitásban tudatosságot; családban, emberi és párkapcsolatainkban tudatosságot; szexualitásban tudatosságot. Sorolhatnánk a végtelenségig… Lapunk nem rest tabukhoz sem nyúlni, és akár ledönteni a hamisnak tűnő normákat, valamint bemutatni azokat a társadalmi kényszereket, melyek gátolják a test-lélek-szellem egységének teljes megélését.

Szerkesztőségünk bízik abban, hogy témáinkban, hozzáállásunkban olyat nyújthatunk olvasóinknak, ami gondolkodásra késztet, mélyen megérint és összecseng azzal a bizonyos belső igazsággal… Nem birtokoljuk a bölcsek kövét, éppen ezért igyekszünk mindent több szempontból bemutatni, ám mi magunk próbálunk az arany középúton maradni és megszólítani minden tudatos, gondolkodó embert.

Csak Pozitívan!

Czeczon István
Alapító, tulajdonos, főszerkesztő

Hogyan és miért jött létre a Csak POZITÍVAN Magazin?

A média változik, és mi kezdtük el!

Czeczon István  a Csak POZITÍVAN Média alapítója évekig dolgozott az újságírás világában mint publicista, szerkesztő és főszerkesztő. 

Azért állt fel a szerkesztői székből, mert megcsömörlött a tömegtájékoztatás minőséget nélkülöző, hiteltelen és szolgalelkű közlésétől, a bulvár sajtótermékek igénytelen tartalmától. 

A Csak  POZITÍVAN  Média szerkesztősége hisz abban, hogy a sajtó valódi feladata az objektív információközlés, nem a demagóg érdekcsoportok által irányított félelem- és feszültségkeltés.

A sajtónak felnőttként kell kezelnie az olvasót, hinnie kell abban, hogy a hiteles információátadás hatására képes maga levonni a következtetéseket.   

A Csak  POZITÍVAN  Média szerkesztősége azon fáradozik, hogy olvasóit mély, belülről fakadó, hiteles, minőségi, segítő és igaz információkkal lássa el. Ezzel szeretne egy új irányvonalat teremteni a tömegtájékoztatás világában.

A szerkesztőség bízik abban, hogy mind témákban, mind hozzáállásban olyat nyújt az olvasóinak, ami gondolkodásra késztet, mélyen megérint, és összecseng azzal a bizonyos belső igazsággal…

Szeretnél Te is tudatos olvasó lenni?

Segítjük az olvasót abban, hogy jó döntéseket hozzon

Mind attitűdben, mind hangvételben, mind a témák megközelítésében és tudatosságában másképp működünk, mint a hagyományos médiumok. Minket nem befolyásolnak üzleti, politikai vagy hatalmi érdekek, amelyek jelenleg a nagyvilágot mozgatják. 

Épp ezért a mi médiacsatornáinkat a társadalmi igények irányítják, és ezek hívták életre. Hiszen önmagában kevés volt az az intuíció és ötlet, hogy a média világa megérett a változásra, végül olvasóink folyamatosan duzzadó száma döntötte el létjogosultságunkat és az igényt a Csak  POZITÍVAN Magazin létezésére és fejlődésére. 

Lehet, hogy most még alternatív médiaként tartanak minket számon, de azért dolgozunk, hogy jó példával elöl járva idővel egy új szintvonalat definiáljunk a tömegtájékoztatás szegmensében.

Szeretnél Te is hiteles, minőségi, segítő tartalmat olvasni?

Legfrissebb cikkeink

Levendula a palackban

Itt a nyárelő, a levendula színre lépésének ideje. Tömött sorokban tárul a szemünk elé a tengernyi virág látványa egy-egy szebb...

Tovább olvasok

Találd meg önmagad!

– Nagyon ügyes vagyok, csak két egész egyszerű dolgot kell tudnom önmagamról, és máris megtalálom magam a google segítségével. –...

Tovább olvasok