Médiaajánlat

Miben vagyunk mások? Miért érdemes nálunk hirdetni? 

Információ- és megoldásközpontú tartalmak

Tartalmaink témájában, attitűdjében is a tudatos megközelítést alkalmazzuk. Igyekszünk példaértékű életeket, követendő problémamegoldásokat megmutatni interjúinkban; cikkeink előrevivő, bemutató jellegűek: inspirálnak, információval látnak el, gondolkodást formálnak, a felelős és tudatos döntéseket segítik elő.

Igyekszünk információ- és megoldásközpontú tartalmakat közzétenni, gyakorlatias, közérthető és emészthető formában, olyan nézőpontokat közvetítve, amelyek által az emberek tudatosabbá válnak az életük minden területén.

A témaválasztás, az interjúalanyok kiválasztása és a magazin összeállítása előtt mindig ezeket a szempontokat tartjuk szem előtt, ezáltal egy tudatos olvasóközönséget építve, akik remek célközönsége lehetnek egy jól összerakott, tudatos hirdetésnek, kampánynak.

Innovatív média, pozitív jövőképpel

Szakítottunk a szokványos médiában alkalmazott hozzáállással. Minket nem befolyásolnak üzleti, politikai vagy hatalmi érdekek, amelyek jelenleg a nagyvilágot mozgatják. Magasra tettük az etikai és elvi lécet, a legnagyobb jó érdekében cselekszünk és ez határozza meg működésünket.

Nálunk tényleg az olvasó van a középpontban, az ő érdekeit képviseljük, az ő igényeik szerint fejlődünk és írunk. Nálunk az olvasó tényleg hiteles, minőségi információkhoz juthat, ezért is szeret minket. Hűséges olvasói bázisunk van, ami napról napra növekszik. Mivel olvasóink nem egy-egy cikk erejéig látogatják oldalainkat vagy töltik le a magazint, hanem rendszeresen visszatérnek, ezért tökéletes stratégiai pont lehet egy megjelenés a Csak POZITÍVAN Magazinban, amellyel a hirdető partner hosszútávú elköteleződést építhet.

Transzparensek és merészek vagyunk

Lapunk nem rest tabukhoz sem nyúlni, és akár ledönteni a hamisnak tűnő normákat, valamint bemutatni azokat a társadalmi kényszereket, amelyek gátolják a test-lélek-szellem egységének teljes megélését.

Hiszünk benne, ha az ember számára az élet minden területe transzparenssé válik, akkor több igazságot megismerve önálló következtetést tud levonni, és jobb döntéseket hoz általa.

Egy transzparens újságban, ahol felügyeljük a hirdetések mennyiségét és milyenségét is, az olvasó nem fogja negatívan fogadni a megjelenést, nem jelent azonnali átlapozást. A célcsoportnak megfelelő hirdetés jobban fog konvertálni és tudatos minőségi leadeket jelent a hirdető partnernek.

Elérhető és környezetbarát megoldás vagyunk 

A Csak Pozitívan Magazin havonta jelenik meg, csak digitális formában, ingyenes és ingyenes is marad, hogy a társadalom minden szegmenséhez eljusson.

Mivel nagyon fontos számunkra, hogy mekkora ökológiai lábnyomot hagyunk a sajtótermékekkel, környezetvédelmi okokból is meg fogunk maradni a kizárólag digitális platformokon való megjelenésnél, hiszen ez mindannyiunk érdeke. Büszkék vagyunk cégünkre, hogy igenis kiáll a környezetért, amiben mindannyian élünk.

Technikai adatok

  • Méret: A4
  • Szín: 4 szín color
  • Oldalszám: 110-150
  • Terjesztés: online magazin, pdf formátumban
  • Megjelenés: havonta
  • Ár: Ingyenes

 

Havi olvasottságunk jelenleg meghaladja a 350 000 főt és folyamatosan növekszik. További technikai adatokért nézd meg részletes médiaajánlatunkat.

Szeretnél tudatos üzleti partnerünk lenni?

Kérdésed van? Egyedi ajánlatot szeretnél?