Csapatunk

A Csak POZITÍVAN Média szerkesztősége azon fáradozik, hogy olvasóit mély, belülről fakadó, hiteles, minőségi, segítő és igaz információkkal lássa el. Ezért fontos szempont számunkra, hogy olyan szakemberekkel dolgozzunk együtt, akik szakmájukban hitelesek, képzik magukat és naprakészek, ezáltal minőségi és hiteles tartalmakat tudjanak előállítani. Szerkesztőségünk mára már több mint 40 író kollégával működik, így szinte minden nagyobb területnek professzionális témában otthonosan mozgó írója van.

Ismerd meg a Csak POZITÍVAN Magazin csapatát!

czeczon

Czeczon István

Alapító, Tulajdonos, Főszerkesztő

„A gyémánt nagy nyomás alatt jön létre.
Nem ítélkezik, elemez, áll ellen… csak változik.
Ha nagy a nyomás rajtad, ne állj ellen, ítélkezz,
nyavalyogj… csak változz. Épp gyémánt születik.” – Czeczon István

cspm-karaszi-alexandra

Petkovics Alexandra

Társtulajdonos, Marketing-Sales Vezető

A hobbim a hivatásom. Mindig is ezt vallottam. Öt év értékesítői múltam után, átnyergeltem a marketing világába, ezen belül is az online felületekre specializálódva. Főként utazási témában írok, hódolva a szenvedélyemnek.

Balázs Krisztina

okl. természetgyógyász / lélekgyógyász / GNM tanácsadó / ThetaHealing terapeuta / Kvantumfizika-és metafizika tréner / speciális frekvencia-terapeuta / a Spiritual-Life tematika alapítója / az OilBar Tudatos Kávéház franchise rendszer tulajdonosa / Kender-házak képviselője

„Közel 15 éve állok az emberek szolgálatában, 24 féle képesítést szerezve, mint egy mentor, támogató tanácsadó, aki segít a nehéz pillanatokban megértést találni a nyomasztó élethelyzetekre. Legyen az testi vagy lelki probléma, a hitrendszerünkben és a gondolkodásmódunkban lesz a válasz. Ahogy az ügyfeleim mondják, én vagyok az ébresztő!”

Balla Anita

Tanuló

Balla Anita vagyok, 18 éves gimnazista. Spanyol kéttannyelvű tagozatra járok, jövőre fogok érettségizni. Szabadidőmben szeretek olvasni, sorozatokat nézni és írni. Imádok a természetben túrázni, kikapcsolódni.

„Meg kell tanulnod a pillanatnak élni. A múlt már elmúlt, a jövő pedig elérhetetlen. Csak a most számít.” J. D. Barker

Barna Berni

Író

2010-ben létrehoztam a Meggy és Jazz című blogot, amely az ízek, az irodalom és a zene fúziója. 2011-ben elnyertem az Ulpius kiadó szépirodalmi díját és több helyen is publikáltam. 2016-ban jelent meg a The One- A könyv című könyvem. Amely a Világ legnagyobb Mestereivel való találkozásomat és a bejárt utamat rögzíti. 2018-ban megjelent A férfi-nő mítosz. Rómeó megöli Júliát című könyvem, az emberi kapcsolódások egy újfajta megközelítéséről. Jelenleg rendszeresen publikálok a Stylemagazin-on, előadásokat, egyéni és csoportos terápiákat tartok. És dolgozom a harmadik könyvemen. Az első könyvem a The One pedig az amerikai megjelenésére vár.

Bedő Zsuzsanna

Marketing Menedzser / Újságíró / Író

Életemben eddig a leghosszabb időt írással töltöttem el, ebbe belefért számtalan napló, versek, novellák, regények, cikkek, interjúk, a blogjaim és az idén megjelent első könyvem. Mint marketing kommunikációs szakember dolgzom a hétköznapokban a saját cégem vezetőjenként. Műfajokat tekintve erősségem az interjú, a pr cikk, a blog és minden, ami személyesebbé tesz egy irományt. Témakörökben pedig minden ami, pszichológia, párkapcsolat, hr, kapcsolatok, életmód, utazás, szépség és még sorolhatnám…
Egyik kedvenc idézetem: „Célozd meg a Holdat, ha nem éred el, akkor is a csillagok közt landolsz!”

Blogi

Blogger / Hivatásos határátlépő

„Az a dolgom, hogy alkossak. Az már édes mindegy, hogy mit.” – P.S. I Love You

Bódogh Gabriella

Fotós, Újságíró

Bódogh Gabriella vagyok fotós, újságíró. Munkám során a személyiségfejlesztő és munka világát érintő, valamint felújítási, építőipari témák állnak közel hozzám. Hiszek benne, ha az ember valamire erősen fókuszál, akkor a lehetetlent is elérheti.

Botyánszky Szilvia

Stílustanácsadó / Asztrozófus / Család-és rendszerállító

Búza Judit

 

Spirituális tanító / Író

A felismert küldetésemhez hűségesen, 25 éve foglalkozom a testi – lelki – szellemi  jóllét helyreállításának és megőrzésének támogatásával. A Religio Spirituális Műhelyt vezetem,a bioenergetika területén dolgozom és tanítom a technikáit, mint a tradicionális Usui Reiki I-II. Mester és Mester /Tanár fokozatai.

Czeczon Vanda

Író / Tanuló

„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.” – Esterházy Péter

„A szemet szemért elv csak oda vezet, hogy az egész világ megvakul.” – Gandhi

Diana Meral Yamak

Mentor / Személyi edző

Mentalitást és Tudatosságot fejlesztek, más nézőpontokat mutatok, más hozzáállást és kérdésben létezést az életben, a sportban és az akadálypályán is a Buddhizmus, az Access Consciousness® és a Tudatosság eszközeivel.

dr. Nagyné Vácity Eszter

Okleveles aromaterapeuta

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra”

Mindenkiben ott van a létra. Megtalálni magunkban és biztonságosan mozogni rajta – maga a harmónia. Sok út vezet ide, az aromaterápia jelenti számomra az egyik legszebbet. Lelkesen és szeretettel osztom meg másokkal a tudásom és szárnyalok, amikor látom milyen csodálatos változásokat hoz az emberek életébe, mind testi, lelki, szellemi értelemben.

Dr. Németh Noémi

Ügyvéd / Családjogi szakjogász/ Mediátor

„Védelmezni mások jogait az emberi lét legszebb és legnemesebb vége.”

Kahlil Gibran

„Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindenkor egyszersmind általános törvényhozás elveként érvényesülhessen.”

Immanuel Kant

Fényhalmi Beatrix

Terapeuta / Író

„A jóga, azzal hogy az ember saját magát hősiesen feláldozza és önmagát szétmarcangolja, és magában az Aranyvirágot, a Hősies lelket kifakasztja, a világot egyetlen ponton, azon a ponton ahol ő él – Aranyvirággá változtatja.” -Hamvas Béla

Gódor Anita

Ételvezetesi tanacsadó / Színházfanatikus

Az egyik legnagyobb kihívás megtanulni félelmek nélkül élni mulandó életünket.

Nem félni a színektől, élményektől, kihívásoktól. Nem félni attól, hogy ki mit gondol rólunk, vagy, hogy éppen megfelelünk-e másoknak.

Bízni kell a megérzéseinkben, abban, hogy éppen jó helyen vagyunk. Tenni ezt szívvel-lélekkel, minél több emócióval. Nem azért születtél e földre, hogy folyamatos félelmeid falakat vonjanak megvalósulásod köré. Azért születtél, hogy minden egyes percet a legjobb tudásod szerint élj meg, hogy életed megannyi színben pompázzon a teljesség oltárán. Ha mindezt tudatosítod kezdetét veszi egy csodálatos utazás, ahol a félelmet lassan, de biztosan felváltja az élet iránti szüntelen kalandvágy.

Golden Dawn

Gürtler Szilvia

PCC coach / Író / Közgazdász

Az önmegvalósítás útján kísérlek végig, hogy eljuss oda, ahova magadat álmodod, és így végre önazonos, szabadon megélt életet élhess.

Gyurkovics Eszter

Tanár, kultúrőr, provokatőr

Különleges a kapcsolat író és olvasó között. Nem monológ, hiszen az író nem magának ír.
De nem is dialógus, mert nem kap azonnali visszajelzést.
Mondanivalója az olvasóban él tovább.

Hargitai Andrea

Kineziológia-oktató / Tarot-kártya és önismereti oktató / OH-kártya instruktor/ Író

A célom, hogy az embereket közelebb vigyem önmagukhoz, hogy segítsek hozzáférni a lelkükhöz. Ehhez használom eszközként több kártyatípust.

Hiszek abban, hogy mindennek megvan a maga ideje, és érdemes ezzel összhangban élni. Én úgy látom, hogyha a lelkünkkel egyetértésben működünk, akkor az egészségünk is javul és boldogabb életet tudunk élni. Ebben igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak.

Fontos számomra, hogy boldogabbak legyenek az emberek, mert így a világ is boldogabbá lesz.

„Csak ülök csendben, semmit nem csinálok. A tavasz eljön, és a fű nő magától” – Osho

Komócsin Laura

A Business Coach Kft ügyvezetője / a Mentor Oscar alapító zsűrielnöke

Kovács Brigitta – Efi

Újságíró, író

Lebegő poéta, bakancsos őzleső, mesevilág kutató, világcsavargó, zenebolond könyvmoly, élménykereső földlakó, borzas kobold, napimádó, kíváncsi nő.

„A célja vonzza magához, mert semmit sem enged be a lelkébe, ami ellenállna céljának.”

Hermann Hesse: Sziddhárta

Kovács Katalin

Banki szakember, író

„Azt akarom, hogy ne fogadd el késznek ezt a világot (…). Találd ki magadnak. Találd ki, hogyan kell megteremteni saját valóságodat. A saját szabályaiddal.” (Chuck Palahniuk)

Kovács Márta

 

Egy istenarc van eltemetve bennem,
S most ásót, kapát,csákányt ragadok,
Testvéreim, jertek,segítsetek,
Egy kapavágást ti is tegyetek,
Mert az az arc igazán én vagyok.” – Reményik S.

Landgraf Arnold

Reflexológus, lélek-, energia-, és tudatgyógyász, csontkovács, és masszőr

Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem egy olyan összetett területen, ahol természetgyógyászként, terapeutaként és mentorként dolgozom és segítek az embereknek megtalálni egészségüket, önmagukat és életcéljukat.

Az életükben megrekedt emberek együttérzésemet és segíteni akarásomat már fiatalon kiváltották belőlem. Ekkor még nem értettem, hogy miért nem látják a magukban rejlő értékes embert, azt a sok lehetőséget, amit én már az első beszélgetéskor meglátok bennük.

El kellett telnie jó pár évnek, hogy felismerjem, nekem ezzel kell foglalkoznom, hogy segítsek az embereknek meglátni magukban az értéket, a jót, az erőt és a lehetőségeket. Segítsek nekik visszanyerni egészségüket. Inspiráljam és motiváljam őket arra, hogy merjék használni képességeiket és tudjanak kibontakozni, és tudják meglépni azokat a dolgokat az életükben, amiket már régóta halogatnak, vagy eddig képtelennek érezték rá magukat.

Fantasztikus látni, ahogy a segítségemmel a legkülönfélébb emberek a teljesen eltérő problémáikon mekkora kreativitással képesek átlendülni és a legváltozatosabb módon megoldást találni rá.

Örülök és hálás vagyok, hogy hivatásszerűen már több, mint 15 éve segíthetek az embereknek.

Lina Roedger

Integrál tanácsadó / Asztrozófus / A lélek alkimistája

Különös tapasztalatokkal teli életem folyamán megtanultam a lélek-arany csinálás művészetét és azt, hogy van kiút a szenvedésből.

„A valódi felnőtté válást nem a biológiai korunk határozza meg vagy az intelligenciánk, hanem az érzelmi és szellemi érettségünk egyszerre”

„A bölcs uralkodik a csillagain, a balga követi azokat.” (Assisi Szent Ferenc)

Mayer Petra

Kozmetikus / Aromaterapeuta / Coach

Nyitott természetemből adódóan mindenkiben a lélek tiszta esszenciáját látom és arra törekszem életem során, hogy az embereket támogassam a legmagasabb tudatossági szinten.

Miller Kiara

Ritmusra hangoló / Író

Azt vallom, hogy az Élet egy dal, amelyet te írsz, és ha ráérzel a ritmusára, megtalálod a harmóniát. Örülök, ha segíthetek Neked, hogy ráérezz életed ritmusára, és így könnyebben megtaláld a vágyott harmóniát.

Páli Patrícia

Szakpszichológus

„Mindenkinek szüksége van egy saját méterrúdra, hogy végül egy károsanyag kibocsátás mentes életforma valósulhasson meg” – így szól az én vízióm, amit a mindennapi online pszichológiai konzultációs munkám során, klienseimmel együttdolgozva életre hívunk és megteremtünk. S amiről oly nagy szenvedéllyel és odaadással mesélek tematikus blogsorozataimon keresztül: https://www.solumination.com/

Pető Csilla

diplomás Bowen alkalmazó / író / Aqua Fittness tréner

„Ezer út, ezer találkozás és búcsú, életünk minden pillanatában, döntések és halogatás, szembenézés és elkerülés, tökéletességek, a saját tökéletlen világunkban.

Az út esszenciája, a lelked esszenciája, az életedé, az Életé!”

(Pető Csilla – Lélektánc a Caminon című könyvemből)

Rónai Katalin

Pedagógus / Író

Rónai Katalinnak hívnak. Jelenlegi életem szépségei mind meghatározzák mindennapi létem, az írást, a táncot, az alkotást, (babák, bábok, élethű figurák, selyemfestés), mesék és mesehősök életre hívását, másoknak való segítést, (Lenormand kártya, Belső utazás, Atlantisz Emlékezete önismereti társasjáték) ezt a kreatív életet. Emellett szeretném gyógyulásom történetét eljuttatni mindazokhoz, akiknek ez a könyv a gyógyulási folyamatot megkönnyítheti, elősegítheti. (https://www.facebook.com/ronaikatalinkonyv/).

Elindítottam egy programot a You Tube-on, (Csevegjünk-Kérdezhetlek?), melyben velem együtt gyalogló-fénylő emberekkel csevegek, kötetlenül, mindazokról a fontos dolgokról, amelyekkel szebbé varázsoljuk életünket és a környezetüket.

Sivák Enikő ASHA

Grafikus / Terapeuta

Spirituális képzőművész vagyok. A rajzaim szines ceruzával készülnek. Szellemi vezetéssel rajzolom, az emberi szemnek láthatatlan, magas rezgésszintű világot. A személyre szóló egyedi alkotásokban olyan ábrázolási formákat használok, amik jelen vannak a fizikai síkon is a mindennapi életünkben, vagy legalább elképzelésünk van róluk. A rajzok harmonikus kisugárzása felemelő, csodás hatásokat vált ki, támogatva ezzel testi, lelki és szellemi létünket.

Szász Dávid

Újságíró / Filmes / Zenész

Papíron újságíróként végeztem a Magyar Hírlap Oktatási Stúdióban 1997-ben. Részben művész családból származom, festőművész édesapám révén. Jelenleg a Mandrake Moon zenekar vezetője, és a Hungarian Pink Floyd Show énekese vagyok.

Szeghy Krisztina

Pszichológiai mentor / Családsegítő konzulens/ Babahívogató Program – program a várandósságért / Író

„Az asszonyi testben fogan, növekszik, benne valósul meg a mindmáig legtökéletesebb alkotás: az ember.” – Dr. Lux Elvira

Anya vagyok, segítő foglalkozású szakember, sorstárs, aki maga is megküzdött a meddőség nehézségeivel. Az általam létrehozott Babahívogató Program kétszemélyes keretei között abban segítem a hozzám fordulókat, hogy mielőbb megérkezzen az életükbe a gyermekáldás. 2011-ben megjelent, Ha lelki ok miatt késik a baba című könyvem szintén ebben a témában támogatja a babára vágyó párokat.

Szilágyi Katalin

Újságíró

Törökné Hajdu Judit

Mentálhigiénés szakember / Szociális munkás

„Ha csak egy dolgot jól csinálsz, valakinek már szüksége van Rád.” – Martina Navratilova

„Mások elfogadásának a szándéka, saját értékeink ismeretével kezdődik.” – Hirotada Ototake

Udvar Melinda

Jogtanácsos, Író

Jogtanácsosként dolgozom, így napjaim jelentős részét teszi ki az olvasás… afféle olvasóbogár vagyok. Azonban a jogszabályokon, szerződéseken túl mindenféle írás, bármilyen műfajban érdekel.
Az élet – amely sokkal színesebben és árnyaltabban játszik, mint az írók fantáziája – időről – időre elénk teszi a fejlődés, a tanulság levonásának lehetőségét, csak észre kell vennünk. Minden egyes írásom törekvés arra, hogy megfigyeléseimet, saját tanulságaimat átadjam, és mindezt önös érdekből, saját örömömre teszem.

„Nem lehet olyan életünk, hogy ne legyen napi fél óránk olvasni.” (Dragomán György)

Újvári György

Jogász / Biztosítási szakember / Gépészmérnök

Hiszek a gondviselésben, hogy semmi sem a véletlen műve.

„Bármit is tartalmaz a jelen pillanat, fogadd el, mintha magad választottad volna azt! Mindig vele működj, s ne ellene! Tedd barátoddá és szövetségeseddé, ne pedig az ellenségeddé! Csodálatosan át fogja ez alakítani az egész életedet.” Eckhart Tolle

Ha azt kérdezed mit csinálnék másképp, ha újra kezdhetném az életem, válaszom: semmit! Azt viszont sokkal GYORSABBAN!!!

Veres Mónika

Szövegíró / Dísznövény-zöldség szakos kertészmérnök

Hajtóerőm a kiterjedt érdeklődésem, kíváncsiságom és a változatosság iránti nagy igényem. Ezt élem meg a cikkeim, interjúim írása közben és ez tud pozitív energiával feltölteni a szövegírói munkámban is.

Különféle színes témák között szökdelek és mindig fontos, hogy értéket adjak át számodra, még akkor is, ha ezt nem készen és kidolgozva tálalom, hanem elmélkedésre ösztönözlek. Minden cikkem mögött van egy mélyebb mondanivaló.

Különösképpen vonzanak a segítő foglalkozású emberek és korunk nagybetűs Hősei, így főként őket kutatom és mutatom be. Szeretném, hogy az értékek jobban fókuszba kerüljenek.

Motivál, ha minden nap történik valami izgalmas és apróságokban is tudok örömet találni.

Azt vallom, hogy jobbá tenni gyakran információval, edukációval és érzékenyítéssel lehet, amely egy mély és lassú folyamat. Ezért is keresem az igaz történeteket, amelyek valós példát helyeznek az olvasók elé.

Szövegíró vállalkozóként megbízóimat képviselve mutatom be munkájukat és értékeiket az érdeklődőik számára online és offline.